BARBERIKO LogoBARBERIKO

Λογαριασμός

Διαχείριση του λογαριασμού σου.

Διαγραφή λογαριασμού

Διέγραψε οριστικά τον λογαριασμό σου.

  • Οι επερχόμενες κρατήσεις σου ακυρώνονται και οι πληρωμές με κάρτα γι' αυτές επιστρέφονται.
  • Οι προηγούμενες κρατήσεις και αξιολογήσεις παραμένουν στα καταστήματα, χωρίς το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σου.
  • Αυτή η ενέργεια δεν αναιρείται.